گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
شرایط و مدارک لازم برای ویزا

درخواست روادید جمهوری اسلامی ایران 

 لازم به ذکر است متقاضیان ویزا قبل از گرفتن بلیط سفر به ایران اقدام به اخذ ویزا نمایند.

شرايط و مدارك لازم:

الف) درخواست نامه تكميل شده تقاضای روادید. (فرم ویزا)

ب) پرسشنامه تكميل شده مكمل درخواست روادید (فقط دارندگان گذرنامه آلماني فرم (پرسش نامه)     

ج)يك قطعه عكس 4×3 تمام رخ جديد مخصوص پاسپورت(داشتن عكس با روسري براي خانمها الزامي نمی باشد)

د) مجـــوز روادیـــد

(كليه اتباع كشورهاي خارجي قبل از ورود به كشور ايران مي بايستي برابر مقررات به ترتيب زير مجوز روادید دريافت نمايند)

چنانچه براي ديدار از دوستان خود قصد سفر به ايران را داريد . ميزبان شما مي بايست از طريق یک آژانس گردشگری (توريستي) رسمي در ايران يا در آلمان درخواست صدور روادید شما را به مقامات مسئول ارائه و دعوتنامه را برايتان ارسال نماید.

چنانچه  براي ديدار بستگان ايراني خود به ايران سفر مي كنيد. ميزبان شما مي بايست با مراجعه به اداره گذرنامه و رواديد وزارت امور خارجه برايتان درخواست روادید نموده و دعوتنامه را براي شما ارسال كند .

      چناچه جهت انجام امور تجاري، شركت در همايش هاي علمي و ... به ايران سفر ميكنيد. ميزبان شما مي بايست از طريق اداره گذرنامه و  رواديد  وزارت امور خارجه در ايران براي شما درخواست روادید نموده و شماره مجوز را برايتان ارسال كند.

      چنانچه در ايران ميزبان نداريد و مي خواهيد بعنوان توريست يا جهت زيارت اماكن متبركه به ايران سفر نماييد، مي بايست از طريق يكي از آژانس هاي گردشگری (توريستي) رسمي در كشور آلمان  اقدام نمايد.

لینک فهرست اسامي آژانسهاي معتبر در حوزه هامبورگ بر اساس حروف الفبا

ه) اصل گذرنامه كه هنگام سفر حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

و) اصل و كپي كارت اقامت کشور آلمان كه در زمان سفر حداقل داراي شش ماه اعتبار باشد. (جهت اتباع افغاني، عراقي و ...)

ز) واريز هزينه صدور  روادید به یکی از روشهای زیر

بصورت الكترونيكي و ارائه كپي

 - واریز به حساب نمايندگي و ارائه رسيد بانكي

پرداخت بوسيله كارت بانكي در محل سركنسولگري

ضمنا هزینه های کنسولی و روادیدبصورت نقدی دریافت نمی گردد.

 لازم به ذکر است روادید های صادر شده  جهانگردی و مدت اقامت آن در ایران 30 روز می باشد.

 ژ)ارائه كپي گواهي ولادت براي فرزندان زير 18 سال حاصل از ازدواج مادران ايراني با مردان خارجي بهمراه رضايت كتبي پدر جهت صدور ويزاي فرزند و درصورت طلاق، ارائه حكم دادگاه مبني بر اينكه مادر سرپرستي فرزند را به عهده دارد.

س)كپي سند ترك تابعيت ایران و یا شناسایی تابعیت خارجی (تنها جهت متقاضیانی که قبلا تبعه ایران بوده اند)

ش)ارائه گواهي شغلي براي افرادي كه داراي شغل خبرنگاري يا روزنامه نگاري هستند .

تذكرات مهم :

·   حداقل یک ماه قبل از تاریخ شروع سفر جهت اخذ روادید و ارائه مدارک اقدام نمایید

- اتباع  افغاني ساكن حوزه اين نمايندگي كه داراي اقامت مجاز هستند. مي بايست از طريق يكي از آژانس هاي مسافرتي مجوز اخذ نمايند.

- به كليه سئوالات پرسشنامه بصورت کاملا دقیق پاسخ داده و نشانی و شماره تلفن محل اقامت خود در آلمان و نام ميزبان و شماره تلفن و نشانی محل اقامت خود در ايران را قيد نماييد.

امكان تايپ فرم به صورت آنلاين در سايت فراهم گردیده است،‌

-جهت تسريع در صدور ويزا، حتما فرم مربوطه را به صورت تايپ شده تكميل و ارسال نماييد.

- در صورت مخالفت با صدور روادید و يا انصراف از درخواست در هر یک از مراحل کلیه وجوه دریافت شده، غير قابل استرداد مي باشد.

اتباع خارجي متقاضي اخذ رواديد جمهوري اسلامي ايران و همچنين اتباع كشورهاي مشمول مقررات لغو رواديد در مبادي ورودي بين المللي ايراني ملزم به ارائه بيمه نامه حوادث و سلامت مي باشند . دارندگان گذرنامه هاي سياسي، خدمت، مامورين دولتي و اعضاي هيات هاي رسمي دعوت شده از سوي وزارت خانه ها ، سازمان ها و ارگان هاي جمهوري اسلامي ايران از ارائه بيمه نامه مستثني مي باشند. بديهي است تمديد مدت اقامت اتباع خارجي در ايران ، منوط به تمديد و يا تجديد بيمه نامه حوادث و سلامت به همان ميزان از سوي شركت هاي بيمه گر داخلي يا خارجي مورد تاييد جمهوري اسلامي ايران مي باشد.

 - سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در هامبورگ تنها به درخواستهایی که کد پستی نشانی متقاضیان آن در حوزه این نمایندگی می باشد رسیدگی خواهد نمود. جهت آگاهی از حوزه تحت پوشش این سرکنسولگری به صفحه اصلی سایت، بخش "مناطق تحت پوشش" مراجعه نمایید.

- پذيرش متقاضيان روادید در اين نمايندگي فقط در روز هاي سه شنبه و پنج شنبه هرهفته از ساعت 8:30 الي 13 همان روز مي باشد .


لينك دريافت پرسشنامه مكمل درخواست ويزا جهت اتباع آلمانی 

بهاي  روادید ( ويزا)

تابعيت

جهانگردي

ورود

عبور

كشورهاي عضو اتحاديه اروپا

50

60

40

افغانستان

80

100

50

عراق

25

30

10

انگليس

180

200

120

 








بهاي صدور روادید براي اتباع افغاني و عراقي كه داري گذرنامه آلماني يا پناهندگي مي باشند، همانند اتباع كشورهاي عضو اتحاديه اروپا دريافت خواهد شد.در صورت درخواست و صدور روادید فوري بهاي ويزا 50% افزايش مي يابد.

- بطور معمول مدت اعتبار برچسب روادید صادره، سه ماه خواهد بود، بنابراين صاحب گذرنامه لازم است قبل از انقضاء اعتبار برچسب روادید گذرنامه خود وارد جمهوري اسلامي ايران شده و تنها در مدت اقامت مجاز قيد شده در برچسب روادید صادر شده ، در ايران حضور داشته باشند.

-مطابق قوانین کشور از صدور روادید برای افراد زیر خودداری خواهد شد :

      الف ) فرزندان مردان ایرانی که تاکنون موفق به اخذ شناسنامه و گذرنامه ایرانی نشده اند

       ب) آندسته از متقاضیان روادید جمهوری اسلامی ایران که قبلا جهت آنها شناسنامه ایرانی صادر و تاکنون مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران از تابعیت ایران خارج نشده اند  

- براي دارندگان گذرنامه هاي افغاني قديمي دستنويس به هيچ عنوان ويزا صادر نخواهد شد.

- دارندگان گذرنامه آلماني مي توانند در فرودگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران روادید جهانگردی دریافت نمایند

لطفا قبل از تماس با سرکنسوگری به صفحه زیر مراجعه نمایید

لینک:     صفحه پرسش ها و پاسخهای متداول    

تماس با ما :

تلفن بخش روادید سرکنسولگری 04051440649 ساعات پاسخگویی 14:30 تا 16:30

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه فرم ها و راهنماهای کنسولی درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران