گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن ایرانی

 

ثبت ازدواج مرد ايراني با زن ايراني

      هموطنان گرامی ساکن در حوزه این سرکنسولگری می توانند با تعیین وقت قبلی و با مراجعه حضوری و ارائه مدارک ذیل ازدواج خود را برابر قوانین ایران و بصورت رسمی به ثبت برسانند. 

مدارک مورد نياز:
1) تكميل فرم مشخصات فردی (فرم شماره 100)
2) درخواست كتبي مرد و زن (فرم شماره 213)
3) اصل شناسنامه عكس دار و معتبر مـرد و زن 
4) اصل گواهي ازدواج شرعي صادره از مراكز و مؤسسات اسلامي معتبر و مورد تأييد نمايندگي و یک نسخه تصویر آن

 

*در مورد اقليت هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي شامل : مسيحي، كليمي و زرتشتي، ارائه گواهي ازدواج صادره از سوي مراجع ديني و مذهبي آنان الزامي است
5) اصل و یک نسخه تصویر از گواهي ازدواج رسمي (HEIRATSURKUNDE) صادره از طرف مقامات ذيربط آلمان (STANDESAMT )  

6) اصل اجازه نامه رسمي ولي زوجه( پدر يا جد پدري) چنانچه ازدواج اول باشد.

* در صورت فوت ولي زوجه، ارائه خلاصه رونوشت فوت ( گواهي فوت ) الزامي است. 

7) اصل گواهي بهداشتي مرد و زن مبني برنداشتن امراض مانع از ازدواج

* شامل : تالاسمي، ايدز،سفليس و عدم اعتياد به مواد مخدر

گواهي مذكور به تأييد اطاق پزشكانAERZTEKAMMER رسيده باشد

8) چهارقطعه عكس جديد مرد و زن

عكس ها دراندازه 4×3، تمام رخ، زمينه روشن، غير براق «كاغذ مات» و عكس خانم ها با رعايت كامل حجاب اسلامي باشد 
9) ارايه اصل فيش بانكي به مبلغ 18 یورو به حساب سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران درهامبورگ 

DE 42 1007 0000 0728 8343 00

BIC: DEUTDEBBXXX

تذكرات مهم :
1) درصورت المثني بودن شناسنامه، می بایست گواهی تجرد دارنده شناسنامه المثنی در اداره كل ثبت احوال امور خارجه (اداره کل امور هویتی ایرانیان مقیم خارج از کشور وابسته به سازمان ثبت احوال کشور www.sabteahval.ir/kharejeh) صادر و از طريق وزارت امورخارجه (ساختمان شماره سه ، اداره سجلات واحوال شخصيه) رسما به اين سرکنسولگری ارسال شده باشد. این گواهی پس از صدور تنها 6 ماه اعتبار داشته و قابل استفاده خواهد بود. 

بمنظور تسريع در تهيه و ارسال گواهي فوق  از ساعت 14:30 تا 16:30 با تلفنهای 04051440636 و یا 04051440635 و یا 04051440632 تماس حاصل نمایید.

2) درصورتيكه ازدواج رسمي و محلي زن و مرد( بند5 ) در كشور ديگري غير از آلمان انجام شده باشد، نسبت به تأييد آن توسط نمايندگي كشور صادركننده در كشور آلمان و سپس وزارت خارجه آلمان اقدام گردد. 

3) براي تهيه اجازه نامه رسمي ولي زوجه ( بند 6 مدارک ) چنانچه پدر يا جد پدري در خارج از كشور ساكن باشد، حضور وي بهمراه اصل شناسنامه جديد يا گذرنامه معتبر ايراني و يا كارت شناسائي ملي در نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در كشور محل سكونت براي تنظيم اجازه نامه ضروري است.

در صورت سكونت پدر يا جد پدري در ايران، به يكي از دفاتر اسناد رسمي در داخل كشور مراجعه و نسبت به تنظيم اجازه نامه مذكور اقدام و پس از تأييد سازمان ثبت اسناد و املاك كشور(اداره كل امور اسناد و سردفتران) از طريق وزارت امورخارجه (اداره سجلات واحوال شخصيه واقع در ابتدای خیابان امام خمینی ره ) براي اين سركنسولگري ارسال شود. 
4) چنانچه از تاریخ ازدواج شرعي و محلي ( رديف هاي 5 و 4) بیش از یک سال سپری شده باشد، ارائه گواهي بهداشتي رديف7 ضرورت ندارد.
5) پس از تهیه مدارک ،براي تعيين وقت قبلي با یکی از شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمائيد. 

زمان پاسخگویی تلفنی و پذیرش مراجعین حضوری بخش سجلی:

دوشنبه  تا جمعه از ساعت 8:30 صبح تا 1:00 بعد از ظهر جهت مراجعين حضوري و از ساعت 14:30 الي 16 با شماره تلفن 04051440636 ، 04021440635 , 04051440632 و شماره فاكس 04051440625 پاسخگوي هموطنان گرامي مي باشد .

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه فرم ها و راهنماهای کنسولی درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران