گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تشکیل پرونده دانشجویی

تشکیل پرونده دانشجویی 

 ثبت نام در سامانه تاک 

دانشجویان محترم جهت استفاده از تسهیلات غیر ارزی دانشجویی، لازم است ابتدا در سامانه تاک ثبت نام نمایند. بدیهی است آندسته از دانشجویان که قبلا در این سامانه ثبت نام نموده و نام کاربری و گذرواژه خود را دریافت کرده باشند، می توانند با استفاده از همان نام کاربری و گذرواژه وارد فضای سامانه شده و مدارک تشکیل پرونده دانشجویی را بارگزاری نمایند. توصیه می گردد پس از ثبت نام ، نام کاربری و گذرواژه خود را برای مراجعات بعدی به سامانه تاک، حفظ نمایند.

اقدامات لازم : 

  • ثبت نام در سامانه تاك (درصورتی که قبلا ثبت نام نکرده باشید) 

در هنگام ثبت نام اولیه سرکنسولگری محل مراجعه خود را "هامبورگ" انتخاب نمایید در غیر

 اینصورت پیگیری موضوع در این سرکنسولگری ممکن نخواهد بود

2- ورود به سامانه با نام کاربری و گذرواژه دریافت شده 

   3- پس از ورود در قسمت «تشکیل پرونده تحصیلی» که با فلش زرد رنگ مشخص شده

 است، پس از ثبت اطلاعات و مشخصات درخواستی، تصاویر مدارک خواسته شده اسکن و

 بارگزاری بفرمایید. نهایتا با کلیک بر روی بخش "ارسال فرم" مراحل تشکیل پرونده را

 تکمیل بفرمایید.  

     


 *برای مشاهده کلیپ های آموزشی انجام امور مختلف درسامانه تاک اینجا را کلیک بفرمایید

* در صورتی که نیاز به تایید گواهی اشتغال به تحصیل دارید در یک فرآیند جداگانه که در

 منوی امور کنسولی ذکر گردیده، گواهی اشتغال به تحصیل مورد نظر را بارگزاری و کد

 رهگیری جداگانه ای دریافت نمایید. راهنمای تایید گواهی تحصیلی

4- ارئه مدارک مشروح زیر بصورت پستی و یا حضوری به نمایندگی :

  •  اصل گذرنامه و تصویر تمامی صفحات مهردار (محل اقامت در صفحه مشخصات می بایستی «ایران» باشد).
  •  اصل شناسنامه و تصویر تمامی صفحات آن.
  • اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو.
  • اصل مدرک اقامت معتبر دانشجویی و تصویر آن.
  • اصل و تصویر آخرین مدرک فارغ التحصیلی اخذ شده در ایران و یا خارج از کشور. (درصورتی که مدرک مقطع قبلی تحصیلی در خارج از کشور اخذ شده باشد باید به تایید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اخذ مدرک فارغ التحصیلی مقطع قبلی رسیده باشد . درصورتی که مدرک در ایران اخذ شده باشد نیازی به تایید ندارد) 
  • *صرفا جهت آقایان* اصل و تصویر پشت و روی کارت پایان خدمت نظام وظیفه، کارت معافیت و یا تصویر برگ اجازه خروج از کشور صادره از سازمان نظام وظيفه عمومي برای آقایان دانشجو که با وثیقه از کشور خارج شده اند.
  • يك قطعه عکس رنگی جدید 4 × 3.
  • اصل و تصویر پشت و روی کارت دانشجویی.
  • گواهی پذيرش دانشگاه که در آن نام و نام خانوادگی دانشجو، رشته و مقطع تحصیلی، تاریخ شروع تحصیل درج شده باشد
  • اصل گواهي اشتغال به تحصيل ترم جاري(تایید اصالت و صحت صدور گواهی اشتغال به تحصیل منوط به درج اصل مهر دفتر دانشگاه در ذيل گواهي مي باشد).
  • ريز نمرات دروس گذرانده شده در صورتي كه ترم دوم و بعد باشيد
  • برگه تعهد نامه مخصوص دانشجویانی که رشته تحصیلی آنان زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد. (برای تایید این گواهی حضور دانشجو در سرکنسولگری الزامی است.)
  • آقايان دانشجوئي كه قبل از سن مشموليت از كشور خارج شده و در دانشگاه هاي آلمان پذيرفته شده اند به قسمت *معافيت تحصيلي*مراجعه نمايند.
  • تصوير حكم اعزام و يا معرفينامه از وزارتخانه هاي علوم ، تحقيقات و فن آوري و همچنين بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي جهت دانشجويان بورسيه.

* درصورت ارسال پستی مدارک، جهت عودت اصل آنها، يك عدد پاكت سفارشي پستي

 مناسب تهیه و به همراه مدارک ارسال نمایید. ( بديهي است اين نمايندگي هیچگونه تعهدی

 جز بررسی ، تایید و یا رد و سپس تحویل مدارک به دفتر پست نمی پذیرد)

 توجه

1-ارائه تسهيلات به دانشجویان رشته های زير مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، آقایان دانشجو که با وثیقه از کشور خارج شده اند، دانشجویانی که دوره دبیرستان خود را در آلمان گذرانده اند، دانشجویانی که مقطع تحصیلی قبلی خود را در خارج از کشور گذرانده اند و همچنین دانشجویانی که در موسسات و دانشسراهایی تحصیل می کنند که در لیست دانشگاههای معتبر اعلام شده از سوی وزارت علوم و یا وزارت بهداشت قرار ندارند، منوط به اخذ مجوز از وزارتخانه هاي مذکور میباشد.

2-كليه دانشجویان ملزم هستند هنگام شروع هر مقطع تحصيلي، نسبت به تشكيل پرونده دانشجويي جديد اقدام نمايند. بنابراين تاييد اصل مدرک فارغ التحصيلي مقطع قبلی كه در خارج از کشور دریافت نمودند، توسط نمايندگي سياسي جمهوري اسلامي ايران در کشور محل تحصيل ضروري است.

3- گواهی های اشتغال به تحصيل و شهریه در صورتی مورد تایید قرار می گیرد که ممهور به مهر دانشگاه باشد.

4- هنگام درخواست تشكيل پرونده دانشجويي ارائه اصل هريك از مدارك فوق الذكر الزامي مي باشد. در غير اين صورت یکی از بستگان دانشجو مي بايست با ارائه اصل مدارك نسبت به ارسال تصاوير مدارك از طريق اداره دانشجویی، بورسها و مدارس خارج از كشور وزارت امور خارجه در تهران و یا دفاتر نمایندگی اين وزارتخانه در مراکز استانها و همچنین مناطق آزاد تجاری و صنعتی اقدام نمايد . (‌ارائه اصل مدارك به اداره هاي فوق الزامي و وصول نمابر از طرق دیگر پذیرفته نیست.)

5- ترجمه رسمی مدارکی که به تایید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد نیز صرفا به شرط ارائه اصل آن مورد قبول خواهد بود.

6- تصاوير مدارك مي بايست بصورت واضح و بر روي كاغذ(A4) كپي گردد . لذا از تغيير سايز برگه ها خودداري فرماييد.

لینک سامانه تاک 

راهنمای تایید گواهی تحصیلی

راهنمای تایید مدرک فارغ التحصیلی

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه فرم ها و راهنماهای کنسولی درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران