گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
معافیت پزشکی

معافيت پزشكي مشمولان 

به آگاهي هموطنان مقيم مي رساند جهت پیگیری امور مربوط به معافیت پزشکی رعایت موارد ذیل الزامی است : 
الف - مدارك مورد نياز :

تكميل (فرم مورد نیاز معافیت پزشکی )

1) تایید توسط پزشك معين 

2) اصل شناسنامه و دو نسخه تصویر تمامی صفحات شناسنامه

3) اصل کارت ملی و یک نسخه تصویر آن

4) اصل گذرنامه و یک نسخه تصویر صفحات نوشته شده آن

5) 5 قطعه عكس 3×2 زمينه سفيد تمام رخ 

6) آخرین مدرک تحصیلی به همراه یک نسخه تصویر برابر اصل شده آن توسط مقامات محل

7) ترجه فارسی آخرین مدرک تحصیلی تأیید شده توسط مقامات محل

8) مدارک پزشکی تأیید شده متقاضی توسط اتاق پزشکان                                        

9) تنظیم وکالتنامه                 

10) حضور متقاضی با تعیین وقت قبلی 

ب – مدارك مورد نياز براي كسان مشمول (جهت درخواست معافيتهاي پدر كمتر از 65 سال نيازمند به مراقبت و همچنين تشخيص بيماري يا نقص عضو برادر بيش از 18 سال نيازمند به مراقبت)علاوه بر مدارک فوق الذکر ارائه مدارم ذیل نیز ضروری است : 

1) تكميل (فرمهای ضمیمه ) توسط متقاضی 

2) اصل شناسنامه عكسدار پدر– مادر – برادران و خواهران مشمول و تصوير آن 

3) گواهي فوت برادر يا برادران مشمول در صورتي كه فوت كرده باشند

4) دو قطعه عكس پدر يا برادران مشمول 

5) اصل شناسنامه همسر يا همسران ديگر پدر و تصوير آن

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه فرم ها و راهنماهای کنسولی درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران